Kampagner på sociale medier

Opsigtsvækkende visuel markedsføring.
Det giver sig selv, at man som webshop er interesseret i at vise sig fra sin bedste side på de sociale medier, både for at fastsætte sin identitet, men især når produktet skal præsenteres for verden. Vi er rigtig gode til at producere indhold til diverse platforme, og elsker at imponere dig og dine følgere.
GÅ TIL SOCIAL CONTENT

Retouchering af produktbilleder

Professionel og moderne redigering
Retouchering af de enkelte produktbilleder er en af oversete fordele ved at have en fast grafiker tilknyttet sin webshop. Ved eksempelvis at ændre på billedets lysindfald, kontrast og renhed i farverne kan man sikre at motivet skinner igennem, og i sidste ende gør det langt mere attraktivt at handle på webshoppen.
GÅ TIL BRAND IDENTITET

Design af nyhedsbreve

E-mail marketing der konverterer
Selvom nyhedsbreve lyder som en forældet form for markedsføring, så er det stadig et essentielt værktøj for den ambitiøse webshop-ejer. Når vi designer et nyhedsbrev tager vi stærkt udgangspunkt i afsenderens identitet, så kundeoplevelsen bliver så familiær som muligt.
GÅ TIL E-PUBLISHING

Design af webshop bannere

Billeder til kategorier og tilbud
Som forbrugere beslutter vi os lynhurtigt for, om vi kan lide en webshop eller ej. Det tager faktisk ikke mere end et par sekunder, og vores holdning er næsten udelukkende begrundet i det visuelle indtryk fra billederne på toppen af siden. Med lækkert grafisk indhold som gør det spændende for kunden at være på websitet, kan din grafiker gøre en kæmpe forskel.
GÅ TIL WEB BANNERE

BEREGN PRISEN PÅ DIT PROJEKT

Brug vores simple udregner, og bliv kontaktet af en rådgivende grafiker.

START UDREGNER

0$

Mange tak! Vi kontakter dig meget snart.

Hvad skal vi designe?

Vælg en kategori og tryk næste

You need to select an item to continue

NÆSTE

Vælg en kategori (1)

You need to select an item to continue

NÆSTE

Opgavens detaljer


You need to select an item to continue

NÆSTE

KundeoplysningerYou need to select an item to continue

NÆSTE

Send opgave til Graficas

Vi sidder klar ved tegnebrættet, og vil kontakte dig hurtigst muligt med de sidste detaljer.Opsummering

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
Total:

SEND OPGAVEN

null

Som webshop har vi et dagligt behov for professionelt grafisk arbejde. Graficas er gode til at håndtere det ansvar vi giver dem, og kommer selv med ideér.

Number-Nine.dk

null
null
Vi har følt os rigtig godt behandlet hos Graficas og er især glade for deres tilfredshedsgaranti, som gør deres priser nemme at forholde sig til modsat andre virksomheder.

ToGoTryk.dk

null
null

Hos Salescompany bruger vi udelukkende Graficas til alle kreative opgaver i virksomheden. De er gode til at kommunikere og overholder deres deadlines. Vi er meget tilfredse.

Salescompany.dk

null