Åbningstider

Vi sidder på kontoret alle hverdage fra klokken 09.00 til 16.30. Ønsker du at komme i kontakt med din grafiker, kan du selvfølgelig bare ringe direkte til vedkommende. Ingen omstilling, ventetid eller reception. Alt arbejde uden for normale arbejdstider skal koordineres mellem grafiker og klient. Vi stræber efter at være så fleksible som muligt.

Levering

Som hovedregel leverer vi det færdige design i de filformater som klienten ønsker. Afhængig af opgaven skal et design typisk bruges til et specifikt formål (og derfor med nogle krav til den færdige designfil), hvilket vi som grafikere selvfølgelig hjælper med at imødekomme. Hvis kunden ønsker også at modtage selve arbejdsfilen, skal dette aftales ekstraordinært.

Betaling

Hvis der er tale om en enkeltstående opgave, sendes der en faktura på det aftalte arbejde ved start på opgaven. Ved en månedlig aftale sendes faktura som hovedregel midt på måneden. Det er muligt at betale via. enten betalingskort eller bankoverførsel på alle vores fakturaer. Medmindre andet er aftalt, arbejder vi med en fast betalingsfrist på 10 dage.

Akut support

Står du situation hvor der skal ydes pludselig grafisk support – måske i forbindelse med en kørende kampagne – kan du som klient først prøve at ringe til din egen grafiker. Hvis din egen grafiker er optaget, er du velkommen til at ringe til vores hovednummer +45 53546910 eller skrive en mail til “kontakt@graficas.dk” med titlen “AKUT” i emnefeltet.

BEREGN PRISEN PÅ DIT PROJEKT

Brug vores simple udregner, og bliv kontaktet af en rådgivende grafiker.

START UDREGNER

0$

Mange tak! Vi kontakter dig meget snart.

Hvad skal vi designe?

Vælg en kategori og tryk næste

You need to select an item to continue

NÆSTE

Vælg en kategori (1)

You need to select an item to continue

NÆSTE

Opgavens detaljer


You need to select an item to continue

NÆSTE

KundeoplysningerYou need to select an item to continue

NÆSTE

Send opgave til Graficas

Vi sidder klar ved tegnebrættet, og vil kontakte dig hurtigst muligt med de sidste detaljer.Opsummering

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
Total:

SEND OPGAVEN

null

Som webshop har vi et dagligt behov for professionelt grafisk arbejde. Graficas er gode til at håndtere det ansvar vi giver dem, og kommer selv med ideér.

Number-Nine.dk

null
null
Vi har følt os rigtig godt behandlet hos Graficas og er især glade for deres tilfredshedsgaranti, som gør deres priser nemme at forholde sig til modsat andre virksomheder.

ToGoTryk.dk

null
null

Hos Salescompany bruger vi udelukkende Graficas til alle kreative opgaver i virksomheden. De er gode til at kommunikere og overholder deres deadlines. Vi er meget tilfredse.

Salescompany.dk

null