Salescompany

Field Marketing virksomhed med ca. 50 ansatte, kontorer på 4 steder i DK og med fast grafiker hos Graficas.

Opgave

Som en nystartet virksomhed har Salescompany naturligvis haft helt basale behov for grafik. Det har bl.a. været en komplet visuel identitet, ny hjemmeside og diverse tryksager. Virksomheden har stort fokus på eksekvering, og forventer det samme af sine ansatte såvel som samarbejdspartnere.

Løsning

Salescompany har fra start af haft en fast grafiker fra Graficas tilknyttet sin marketingsafdeling, og vedkommende har løftet opgaver af vidt forskellige typer og størrelser siden. I kraft af at være en ´ikke-online´ salgsvirksomhed har virksomheden ikke behov for en grafiker på fuld tid, men har til gengæld opgaver til ca. 15-20 timers arbejde om måneden.

Number Nine

Dansk online fashion store med sit eget tøjmærke, butik beliggende i skagen og brands fra hele verden.

Opgave

Number-Nine har med succes kørt en modebutik i den danske ferieby, Skagen, med et faste klienter af loyale borgere, såvel som modeinteresserede turister i sommermånederne. Men ambitionerne stoppede ikke der – konceptet skulle føres videre til en spritny moderne webshop, der kan følge med tidens standard.

Løsning

Hos Graficas har vi haft til opgave at designe, koordinere og implementere det komplette webdesign inklusiv de mange billeder/bannere, som danner det primære visuelle indtryk. Derudover har Number-Nine samme grafiker tilknyttet en månedlig aftale. Timerne i aftalen bruges på bl.a. design af indhold til sociale medier, nyhedsbreve, bannere, annoncer og meget mere.

Ackermann

Danmarks førende virksomhed indenfor E-mail markedsføring med kunder i både ind- og udland.

Opgave

Ackermann kommunikation er udelukkende en B2B virksomhed, hvilket vil sige at deres kunder udelukkende er andre virksomheder. En god måde at markedsføre sig selv til andre virksomheder, er ved at bevise sin faglige værdi. Dette gør Ackermann bla. ved at publicere E-bøger med diverse emner inden for deres fag, og de skal dertil bruge design som appellerer til professionelle virksomheder.

Løsning

Graficas har stået for det grafiske design og opsætning af to forskellige E-bøger. Det drejer sig som E-bøgerne  ”22 tools vi bruger til E-mail marketing” og ”Black Friday Gameplan”, som også har PL&Partners som forfatter. Fælles for dem begge er et simpelt og clean design, hvor der er lagt stort fokus i overskuelighed og en spændende læseoplevelse.

BEREGN PRISEN PÅ DIT PROJEKT

Brug vores simple udregner, og bliv kontaktet af en rådgivende grafiker.

START UDREGNER

0$

Mange tak! Vi kontakter dig meget snart.

Hvad skal vi designe?

Vælg en kategori og tryk næste

You need to select an item to continue

NÆSTE

Vælg en kategori (1)

You need to select an item to continue

NÆSTE

Opgavens detaljer


You need to select an item to continue

NÆSTE

KundeoplysningerYou need to select an item to continue

NÆSTE

Send opgave til Graficas

Vi sidder klar ved tegnebrættet, og vil kontakte dig hurtigst muligt med de sidste detaljer.Opsummering

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
Total:

SEND OPGAVEN

null

Som webshop har vi et dagligt behov for professionelt grafisk arbejde. Graficas er gode til at håndtere det ansvar vi giver dem, og kommer selv med ideér.

Number-Nine.dk

null
null
Vi har følt os rigtig godt behandlet hos Graficas og er især glade for deres tilfredshedsgaranti, som gør deres priser nemme at forholde sig til modsat andre virksomheder.

ToGoTryk.dk

null
null

Hos Salescompany bruger vi udelukkende Graficas til alle kreative opgaver i virksomheden. De er gode til at kommunikere og overholder deres deadlines. Vi er meget tilfredse.

Salescompany.dk

null